Catalunya Diari

L’Aquelarre 2014 potenciarà l’Encesa de la Universitat i la sortida de la cercavila

L’Aquelarre 2014 potenciarà l’Encesa de la Universitat i la sortida de la cercavila| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 La 37a edició de l’Aquelarre se celebrarà els dies 29, 30 i 31 d’agost. Royes ha explicat que l’encesa de la Universitat és un moment màgic, l’inici de la festa de l’Aquelarre, "en què tothom està a l’expectativa per començar un dels esdeveniments de cultura popular més importants del nostre país. Per aquest motiu ha encarregat a la direcció artística un espectacle especial i potent".
 
L’Encesa de la Universitat és un gran espectacle pirotècnic que es farà dissabte 30 d’agost a les 23.00 hores. L’Encesa és prèvia a la cercavila de tots els elements de cultura popular, que va de la plaça Universitat a la plaça de Cal Racó, on tenen lloc els tres actes de l’espectacle.
 
Altres novetats per a l’edició d’aquest any són que es potencia el correfoc de la baixada de la Universitat i que es torna a obrir l’Espai Rock, al passeig del Portalet.
 
Tot i aquestes novetats, el pressupost de la festa es redueix, seguint la línea de l’Equip de Govern d’optimitzar al màxim els recursos i procurar ampliar i millorar la festa i a la vegada reduir l’aportació de fons propis de la Paeria.


Comentaris

envia el comentari