Catalunya Diari

L'Aran Market s'instal·la un any més a Vielha del 17 al 20 d'agost

L'Aran Market s'instal·la un any més a Vielha del 17 al 20 d'agost| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Vielha e Mijaran

 

El Conselh Generau d’Aran organitzarà del 17 al 20 d'agost una nova edició de la fira 'Aran Market', una fira que tindrà lloc a Vielha que pretén promoure els diferents productes dels comerciants de la Val d’Aran. En aquesta ocasió, hi participaran una vintena d'establiments aranesos.

Els participants trauran al carrer els seus productes per donar a conèixer l'extensa varietat que ofereix el comerç aranès. En aquest sentit, hi haurà comerciants de roba, alimentació, souvenirs, complements, decoració... així com la presència de diversos artesans.
 
“Aran Market és un esdeveniment que porta ja diversos anys en marxa, i que cada any aconsegueix atreure l’atenció de força visitants. Així, es potencia el comerç aranès, amb la presència de visitants al llarg de les diferents jornades que dura la fira”, comenta la conselhèra de Turisme i Desenvolupament Econòmic d’Aran, Anna Díaz.
 
Durant els tres dies que dura la fira, es duran a terme diferents tallers d'artesania i de tèxtil organitzats pels artesans aranesos.
 
L'horari d'Aran Market serà d’11.00 a 21.00 hores, ininterrompudament.
 
Tallers d'Aran Market
Dimarts 18 d'agost, de 17.30 a 19.00 hores
'Taller de modelatge amb fang polimèric', a càrrec de Núria Ninyerola
'Fem un tampó!', a càrrec d’Alícia Mitjans
 
Dimecres 19 d'agost, de 17.30 a 19.00 hores
'Taller de bombes i sals de bany', a càrrec de Sabons Careça
'Taller de clauers i braçalets de macramé, a càrrec de Baobab artesania
 
Dijous 20 d’agost, de 17.30 a 19.00 hores
Maquillatge Infantil, a càrrec de Kristina Nart


Comentaris

envia el comentari