Catalunya Diari

L'Articulat de Juneda arriba a la cinquena edició

L'Articulat de Juneda arriba a la cinquena edició| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Juneda

 

El Complex Cultural de Juneda acollirà aquest dissabte a partir de les 20.30 hores, la cinquena edició de l'Articulat 2015, un certamen que està concebut com festival cultural intens que crea un diàleg de propostes, per una banda art visual, de l’altra art musical i finalment una proposta del setè art. D’aquesta manera, s’articula una vetllada familiar que es comparteix amb un sopar a la fresca a base de pizza i còctel.

Les obres que es podran veure en aquesta edició són força variades. D’una banda, en l’apartat de l’art visual, els visitants podran trobar a les 20.30 hores la recopilació de Retalls de Santapau & Martini, que ofereix la faceta més pictòrica del filòleg balaguerí Rafel Molina i que al marge del text també dedica els seus esforços dirigint la companyia teatral Crisi Perpètua.
 A les 21.00 hores, i en l’apartat d’art audiovisual, es podrà veure el curtmetratge documental 'Mala fama: Mariola i blocs Joan Carles' del grup de creatius Contraris, que presenten la particular visió d’aquest barri de Lleida en un format periodístic que de vegades oblidem que transmet realitats de forma creativa i amb molta emoció. 
 
La vetllada acabarà a partir de les 22.00 hores amb 'La vida crida', una peça fruit de l’art musical de Carlitos Miñarro, que s’aventura en solitari després de 12 anys amb el grup Naraina. 
 
En resum, un vespre en que s’uniran cultura i degustacions a preus populars i bona companyia. L’entrada és lliure i tots els actes son gratuïts.
 
Articulat està organitzat pel Centre d’Arts Juneda, una entitat que treballa de forma no lucrativa per promoure la creació artística a les terres catalanes i sobretot intenta potenciar els artistes lleidatans. La col·laboració de l’Ajuntament de Juneda fa que aquesta festa sigui una realitat per cinquè any consecutiu. 


Comentaris

envia el comentari