Catalunya Diari

L'Associació Alba de Tàrrega estrena nova piscina gràcies a la solidaritat ciutadana

L'Associació Alba de Tàrrega estrena nova piscina gràcies a la solidaritat ciutadana| Redacció - Fotografia: Facebook Associació Alba

 

Gràcies a la solidaritat ciutadana, lʼAssociació Alba de Tàrrega compta amb una nova piscina que substitueix la que van robar el dimecres passat a les seves instal·lacions. La denúncia que van fer a través del Facebook ha rebut el suport de centenars de persones anònimes.

L'entitat compta amb una nova piscina molt més gran (25.000 litres) gràcies a la donació dʼuna persona de la localitat. Aquest ciutadà ha aconseguit també recollir 600 euros entre diferents empreses de Tàrrega per tal de poder comprar la bomba per a depurar la piscina. Per altra banda, una altre particular i lʼassociació de joves de Tàrrega Agrat han ofert respectivament una piscina de plàstic que lʼentitat ubicarà a lʼEspígol de Cervera i la residència de Ca nʼAleix. Per poder instal·lar la piscina sʼha comptat també amb la col·laboració dels Bombers i de la brigada de lʼAjuntament de Tàrrega
 
Amb un àlbum de fotografies de totes les persones remullant-se a dins la piscina, lʼentitat ha volgut agrair a través del seu Facebook el suport que aquesta última setmana ha rebut a través de la xarxa social i de les empreses col·laboradores. El post que van penjar al Facebook explicant el robatori ha arribat a més de 52.000 persones, ha estat compartit 420 vegades i ha generat 97 comentaris.
 
Antecedents
Dimecres passat a lʼAssociació Alba va patir el robatori de la seva piscina inflable que fan servir per a fer tallers aquàtics i activitats lúdiques amb les persones del Centre Ocupacional de lʼentitat. Davant aquest fet van decidir explicar-ho a través del Facebook i posteriorment ho van denunciar als Mossos dʼEsquadra que ho estan investigant.
 
La reacció de la gent va ser immediata i a través de les xarxes han rebut mostres de suport i han aconseguit tres donacions per suplantar la piscina robada. 


Comentaris

envia el comentari