Catalunya Diari

L'Associació Alba de Tàrrega ja té el seu lipdub

L'Associació Alba de Tàrrega ja té el seu lipdub| Redacció - Fotografia: Associació Alba

 


L’Associació Alba de Tàrrega s’apunta a la moda del lipdub i grava un vídeo a les seves instal·lacions amb la participació dels professionals i usuaris de l’entitat. Des del primer dia les persones amb discapacitat del Centre Ocupacional de l’Associació Alba van agafar amb molt d’entusiasme la idea de gravar un lipdub.Triar la cançó, preparar decorats, pensar el recorregut i organitzar els assajos. Molta feina que s’ha materialitzat avui dimecres amb l’ajuda i participació dels professionals i usuaris de tots els serveis, des de les residències, l’escola Alba, l’Espígol de Cervera o Salut Mental. La cançó triada ha estat 'Geranis' del grup manresà Sherpah, una música amb ritme de rumba i una tornada que diu 'Escolta la veu, escolta la veu...', molt idònia, segons els organitzadors, pels moments que estan vivint de retallades les entitats socials. 
 
Aquest tipus d'iniciatives serveixen per crear sentiment de pertinença a l’Associació i s’espera que el vídeo ajudi a donar a conèixer, a través de les xarxes socials, la tasca i les ganes de treballar de l’entitat. 
 
El lipdub es presentarà al públic el proper 20 de juliol en el marc dels concerts d’estiu de la terrassa del Gat. El grup Sherpah, autors de la cançó, van acceptar de seguida i amb entusiasme la invitació que els va fer l’entitat de venir a tocar i presentar el resultat del lipdub. 


Comentaris
Ricardo
Lol c'est surJe sais pas si c'est la qualite9 de la video, le mocuraex musical sans age qui semble venir de Saturne, les grosses me9nage8res d'environ 50 ans et leurs fringues roses, les bureaux glauques du Medef, leur bonne humeur feinte, ou alors de voir qu'ils ont meame pas pris la peine d'apprendre les paroles qui me fait le plus mal au ventre.

envia el comentari