Catalunya Diari

L'Associació Alba manté els llocs de treball

L'Associació Alba manté els llocs de treball| Redacció - Fotografia: Associació Alba (Tà rrega)


Lʼàrea de Serveis de lʼAssociació Alba ha pogut renovar aquest nou curs algunes feines importants i inclús n'hi han sorgit de noves. És per això que l'entitat podrà seguir mantenint els llocs de treball de les persones amb discapacitat del Centre Especial de Treball.Després de presentar-se al concurs públic, el Servei de Neteja torna a renovar el seu contracte amb lʼAjuntament de Cervera per a realitzar la neteja de 3 escoles de la ciutat: Josep Arqués, Jaume Balmes i Les Savines. El contracte es firmarà aquest proper divendres al matí per part del president de lʼentitat, Carles de Ahumada, i lʼalcalde de Cervera, Ramon Royers. Gràcies a aquest contracte es dóna ocupació a 10 persones, 7 dʼelles tenen discapacitat.

Per altra banda el servei de Cuina de lʼAssociació Alba sʼencarregarà aquest curs dels menús de les escoles bressol públiques de Tàrrega, el Niu i la Pau. En total són 37 menús. Aquests sʼafegeixen als 107 que des de lʼany passat ja sʼestan servint a lʼEscola Maria Mercè Marçal. Fins a lʼúltim moment sʼha patit per la reducció dʼinscripcions que podria portar a la reducció de personal de monitoratge que també
gestiona lʼAssociació a través del servei de projectes educatius, Quàlia. Finalment sʼha pogut mantenir tot lʼequip de treball que també realitzarà la coordinació de les extraescolars i les activitats de migdia i acollida.

De cara al mes dʼoctubre lʼÀrea de Serveis engegarà una nova iniciativa basada en oferir Serveis a Domicili, sobretot per a persones grans o invalidants. Servei de neteja, menjar a domicili, acompanyaments, bugaderia i en format de packs de diferents preus i hores. Els responsables de la iniciativa estan acabant de treballar el projecte i ben aviat es donarà a conèixer.


Comentaris

envia el comentari