Catalunya Diari

L'associació Alba netejarà els espais públics de la Segarra

L'associació Alba netejarà els espais públics de la Segarra| Redacció - Fotografia: Google Maps

 


El Consell Comarcal de la Segarra ha arribat a un acord amb el Servei de Jardineria de l'associació Alba per a realitzar els serveis de neteja i manteniment dels espais públics dels municipis de la Segarra. El contracte d'aquests serveis té una durada de 7 mesos i suposa per l'entitat de Tàrrega poder mantenir el nivell d'ocupació de persones amb discapacitat d'aquest servei.En funció de la demanda dels Ajuntaments es podria arribar a crear més llocs de treball per a donar suport a les tasques a realitzar. Fins ara aquesta feina de manteniment s'havia portat a terme en molts Ajuntaments de la Segarra per persones contractades en Plans d'ocupació, però arran de les retallades 
aquest any ja no se n'han adjudicat.
 
El servei de jardineria d'Alba també ha presentat el seus serveis al Consell Comarcal de l'Urgell que es troba amb la mateixa situació pel que fa als Plans d'ocupació.


Comentaris
Daniel
Cada tanto leo a Toni Segarra y siempre desrcbuo cosas inquietantes en lo que dice. No esperar ff3rmulas me1gicas de una persona de la calidad de Segarra es una invitacif3n a parar la oreja en todo lo que viene de un nfamero uno. Sereda interesante tenerlo en alguna oportunidad por el sur del mundo. Que alguien me avise. Creo que vale la pena escuchar a Toni siempre.

envia el comentari