Catalunya Diari

L'Aula d'Extensió Universitària d'Alcarràs enceta el curs 2016-2017

L'Aula d'Extensió Universitària d'Alcarràs enceta el curs 2016-2017| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L'Aula d'Extensió Universitària d'Alcarràs ja ha iniciat el curs. Aquest any lectiu que ara comença comptarà amb més d'una desena de propostes diferents, entre xerrades i sortides, que tenen per objectiu apropar als participants temàtiques com el riure, la medicina antiaging, els avis cangurs, la meteorologia i la climatologia, entre d'altres aspectes.

El Centre Major d'Alcarràs és el lloc escollit per celebrar totes les jornades. Per assistir-hi és necessari fer la inscripció prèvia al Centre Cultural Lo Casino, ja que les places estan limitades a l'aforament de la sala. El preu de l'activitat és de 20 euros, tot l'any.
 
Totes les propostes programades -més d'una desena entre els mesos d'octubre i maig- estan organitzades per la pròpia Aula d'Extensió Universitària d'Alcarràs, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la localitat, la Universitat de Lleida i Fruits de Ponent.
 
El tret de sortida del curs 2016-2017 va tenir lloc el passat divendres, amb una xerrada a càrrec de la periodista Mari Pau Huguet, tot i que més que una conferència, el públic assistent va tenir l'oportunitat de preguntar tot allò que els encuriosia sobre la televisió i la comunicació en general.
 
A dia d'avui s'han inscrit ja 100 persones, tot i que des de l'Aula s'espera superar els 140 participants aconseguits el curs passat.
 


Comentaris

envia el comentari