Catalunya Diari

L'Autotardor de Mollerussa comptarà amb gairebé 400 vehicles i turismes

L'Autotardor de Mollerussa comptarà amb gairebé 400 vehicles i turismes| Redacció - Fotografia: Fira de Mollerussa

El Recinte Firal de Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, del 21 al 23 d’octubre, una nova convocatòria del certamen d’ocasió Autotardor, que arriba a la seva vint-i-dosena edició amb la participació de 24 expositors d’automoció, maquinària agrícola i industrial, furgonetes i camions.

Autotardor, la tercera fira anual que l’entitat organitza dedicada a la maquinària i l’automoció, i la segona pel que fa al sector d’ocasió, obrirà amb una oferta de gairebé 20.000 metres quadrats de superfície ocupada, distribuïda entre els Pavellons Firals, els quals estaran al 100% amb gairebé 400 vehicles i turismes a la venda, i el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària agrícola i industrial, furgonetes, camions i l’espai Low Cost, amb models amb un preu més econòmic.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha expressat la confiança de l’ens organitzador en mantenir la tendència de recuperació pel que fa a volum de negoci dels darrers anys i tornar a xifres d’abans de la crisi. En aquest sentit, han recordat que el 2015 l’Autotardor va assolir la seva millor xifra històrica pel que fa a nombre de vendes de cotxes, amb 112 operacions per un import superior als 1,3 M€, també la seva segona millor dada després de la tancada l’any 2006.

Al·licients com el sorteig d’un premi de 3.000 euros, un clàssic ja de les fires de Mollerussa, o l’important parc expositiu de vehicles amb una gran varietat de preus, esdevenen atractius per als potencials compradors, procedint aquests no només de la demarcació de Lleida sinó també d’arreu de Catalunya i comunitats veïnes com l’Aragó.

D’altra banda, durant la roda de premsa, el director ha fet especial èmfasi a les previsions de l’ens firal respecte al tancament anual de vendes de cotxes, tant nous com d’ocasió, en el còmput de les tres fires (Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor) que es celebren al llarg de l’any, un volum de negoci que s’espera superi els 8 milions d’euros i que suposaria no només superar àmpliament els 7,5 M€ de l’any passat, sinó també recuperar unes xifres que no s’assolien des de fa una dècada.

A falta de celebrar l’Autotardor, les xifres assolides per aquest sector entre els certàmens de la Fira de Sant Josep i l’Autotrac són ja de 7,1 milions d’euros, un milió més que l’any passat per aquestes dates, per la qual cosa “si es continua amb la mateixa dinàmica de l’any passat”, en relació a les vendes d’aquest cap de setmana, “es superarien els 7,5 M€ de l’any passat i fins i tot es podria sobrepassar els vuit milions”, ha afegit.

Autotardor estarà obert aquest cap de setmana en un horari de divendres a diumenge de les 10.00 a les 20.00 hores, de forma ininterrompuda i sent l’entrada gratuïta. L’acte inaugural tindrà lloc el divendres dia 21 a les sis de la tarda i anirà a càrrec del secretari general de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Ferran Falcó.


Comentaris

envia el comentari