Catalunya Diari

L'Autotrac de Mollerussa ven un centenar de cotxes en tres dies

L'Autotrac de Mollerussa ven un centenar de cotxes en tres dies| Redacció - Fotografia: Laura Biela / Fira de Mollerussa

 

El certamen d'ocasió Autotrac de Mollerussa ha tancat aquest diumenge les portes de la 27a edició amb la previsió, pel que fa al sector automobilístic, de superar el centenar de vendes, mantenint així el volum de negoci assolit en la darrera edició, amb 118 vendes per un import d'1,1 milions d'euros.

Al llarg dels tres dies el nombre de contactes i transaccions ha estat bo, la qual cosa ha permet tancar la convocatòria d’enguany amb unes xifres “força positives”, segons ha valorat el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, qui ha recordat que en els propers dies es portarà a terme el sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la fira, iniciativa que té com a objectiu incentivar la compra 'in situ' i que permet a l’organització conèixer el volum de negoci.
 
Pel que fa a les enquestes realitzades als expositors, puja lleugerament, del 75 al 78%, el número d’expositors que manifesten la seva intenció de tornar la propera edició, xifra que ha estat molt valorada, especialment per l’aposta de l’ens firal per fidelitzar les firmes participants als certàmens. Sobre aquest punt precisament va parlar divendres el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, qui es va referir al repte de futur d’oferir a l’expositor un pack firal anual que inclogui els tres certàmens adreçats als sectors de maquinària i d’automoció i que es porten a terme de forma anual al Recinte Firal de Mollerussa, un mix que proporcionaria millors condicions als expositors al temps que garantiria la seva participació. 
 
D’altra banda, es calcula que han passat per la fira Autotrac més de 16.000 persones, xifra que suposa un increment respecte de l’any passat. El bon temps ha estat una de les causes de la bona afluència de gent al llarg dels tres dies. Respecte de la procedència d’aquests visitants, es manté el 20% venen de fora de la demarcació de Lleida, la qual cosa situa l’Autotrac com a certamen de referència no només a Lleida sinó també a la resta de Catalunya. Destacar un augment pel que fa a visitants de Tarragona així com procedents de la província d’Osca. 
 
El certamen Autotrac ha celebrat aquest cap de setmana la seva 27a edició amb la participació de 42 expositors dels quals 17 corresponen al sector de la Maquinària Agrícola i Industrial, 19 a Automoció, dos cases de furgonetes, un de caravanes i tres a serveis i d’altres. L’exposició ha ocupat gairebé 20.000 metres quadrats distribuïts entre el Recinte Exterior i els Pavellons Firals. 


Comentaris

envia el comentari