Catalunya Diari

L'Aventura de Nadal de Mollerussa arriba a la 25a edició

L'Aventura de Nadal de Mollerussa arriba a la 25a edició| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa (Arxiu)

 

L’Ajuntament de Mollerussa organitzarà un any més l’Aventura de Nadal gràcies a la implicació de les diferents entitats esportives i culturals de la ciutat que tornaran a col·laborar en l’organització de la que serà la vint-i-cinquena edició d’aquest parc d’activitats. Una iniciativa pensada per a infants i joves fins a 15 anys, unes bodes de plata que se celebraran també amb diferents motius en la decoració. 

A banda del teixit associatiu ciutadà, una empresa privada s’encarregarà del muntatge de la zona de les atraccions mecàniques del parc a canvi de la recaptació de l’entrada, una fórmula que es ve repetint des de fa tres anys, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, juntament amb la regidora de Joventut, Imma Casanella. 
 
Amb tot, l’Aventura de Nadal comptarà amb més d’una vintena d’activitats diferents entre les esportives, les culturals i les atraccions mecàniques que formaran part del parc. A més, enguany, com a novetat s'ha buscat una col·laboració més estreta amb les entitats juvenils de la ciutat com són AE Cal Met, que es farà càrrec amb monitors propis de la zona de manualitats; les Colònies Sant Jaume, que seran els responsables del Racó dels Petits, i el Casal L’Arreu, que seran els encarregats de la zona del guarda-roba, segons ha explicat l’alcalde, el qual ha recordat que enguany es repartiran 700 entrades entre els clients dels establiments de Mollerussa Comercial que facin una compra mínima de 10 euros ensenyant el tiquet de compra al punt d’informació situat a la plaça Major. Així mateix, ha afirmat que el tren que es recupera com a element de promoció comercial tindrà parada a l’Aventura de Nadal
 
Pel dia de la inauguració està previst dur a terme, com a novetat, un taller gratuït de construcció de titelles a partir de roba reciclada a traves de l’ONG Humana Fundació Pueblo para Pueblo amb l’objectiu de conscienciar als més petits sobre la importància del reciclatge i apropar-los a la realitat de les comunitats més desfavorides, segons ha explicat Imma Casanella.
 
Pel que fa a les atraccions mecàniques, s’oferiran una desena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, hi haurà els espais definits per a les manualitats. També hi haurà senyalitzada la zona polivalent per a les activitats esportives que portaran entitats com el Club de Tennis Taula, el Club d’Hoquei Patins, el Club de Futbol Joventut, el Club de Bàsquet i el Club de Tennis. També hi haurà la col·laboració del Teatre de Butxaca i Acudam, amb l’Ester Temprado i el Pep Perelló, que explicaran contes. Així mateix, repetirà El Racó dels Petits, un espai pensat per als més menuts fins a 4 anys, on s’instal·larà de nou el sorral i es destinarà una zona a manualitats. També es disposarà de la presència permanent d’un professional d’Infermeria que realitzarà tasques d’assistència sanitària.
 
L’Aventura de Nadal, que romandrà oberta des del dia 26 de desembre i fins al dia 4 de gener al Pavelló Firal, funcionarà cada tarda de 16.00 a 20.30 hores, excepte el dia 31 que tancarà a les 20.00 hores i l’1 de gener que obrirà a les 17.00 hores. L’entrada costarà 4 euros per nen ja que els acompanyants no paguen, uns preus que no han variat en els darrers dos anys. Per als integrants de les famílies nombroses i les famílies monoparentals s’ha previst, tal i com ja es va fer l’any passat, un descompte d’un euro per nen presentant el carnet. També i com a novetat es faran descomptes de dos euros per a grups especials i escoles, segons ha afegit Casanella. 
 
Carta als Reis Mags via on line
D’altra banda, enguany com a novetat les famílies que no puguin portar personalment la carta als Carters Reials, els patges Gregori i Isidori, el dia 28 de desembre al Teatre L’Amistat podran fer arribar-los la seva carta on line a través de la pàgina web municipal mitjançant un enllaç que ja està en actiu
 


Comentaris

envia el comentari