Catalunya Diari

L’equip de govern d’Alcarràs avança en el projecte del nou cementiri

L’equip de govern d’Alcarràs avança en el projecte del nou cementiri| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs (ERC i PSC) avança en el projecte del nou cementiri de la localitat, una de les prioritats del govern municipal atès que l’actual només té capacitat per cobrir la demanda del proper any i mig, aproximadament. 

En aquest sentit, l’equip de govern ha tancat ja acords amb pràcticament tots els propietaris dels futurs terrenys (al costat del Polígon de 'El Tossalet Roig'). L’alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, informa que es tracta d’una obra prioritària per als propers anys, per tal de donar resposta a una necessitat actual, l’increment poblacional de la vila. I afegeix: "La població ha crescut, per la qual cosa hem d'anar adaptant molts dels nostres serveis per donar resposta a aquesta realitat". L’equip de govern espera que la Generalitat desbloquegi el pagament de les inversions previstes en el Pla d’Obres i Serveis (PUOSC), en el qual hi figura una partida per iniciar aquesta primera fase durant l’any vinent.
 
En qualsevol cas, aquest hivern iniciarà les tasques per plantar l’arbrat d’aquest futur cementiri. El projecte constructiu contempla que estigui equipat amb aparcaments i també amb diferents serveis funeraris. L’objectiu (es preveuen unes quatre fases de construcció) seria habilitar-hi uns 150 nínxols per als propers 3 a 4 anys, i cobrir així la demanda estimada.
 
Per una altra part, la Brigada Municipal d’Obres està duent a terme aquesta setmana –prèvia a Tots Sants- treballs de manteniment de l’actual cementiri, com el repintat de les parets exteriors.


Comentaris

envia el comentari