Catalunya Diari

L'equip de Govern d'Alcarràs incrementa les ajudes a les AMPES locals

L'equip de Govern d'Alcarràs incrementa les ajudes a les AMPES locals| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà sConcretament, i segons es va aprovar en el darrer ple dels pressupostos, l’ajuda municipal s’ha incrementat en 3 euros per alumne, passant dels 15 als 18 euros. Així doncs, les AMPES veuran incrementada la seva subvenció, en una clara aposta per part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcarràs per l’educació i perquè la comunitat educativa local pugui oferir serveis de qualitat en uns temps em els quals són habituals les retallades en aquest àmbit per part d’altres administracions.

La regidoria d’Educació i Patrimoni de la localitat, Marina Forcada, ha remarcat l’important esforç en inversió en educació que està fent l’Ajuntament d’Alcarràs, atès que es tracta d’un dels pilars fonamentals per al futur de la vila. En aquest sentit, cal recordar, per exemple, altres inversions portades a terme en matèria educativa com la mancomunació de l’Aula de Música amb d’altres localitats del Baix Segre i les obres que es fan a l’Aula de Música Municipal; i el manteniment del servei ‘Minuts Menuts’, molt important per a la conciliació de la vida personal i professional de les famílies.

Per una altra banda, la Regidoria d’Educació i Patrimoni ha instal·lat a l’Escola Parc del Saladar uns aparcaments per a bicicletes per tal que els alumnes i la comunitat educativa puguin desplaçar-se a l’escola amb aquest mitjà de transport sostenible.


Comentaris

envia el comentari