Catalunya Diari

L’equip de govern d’Alcarràs lloga finques municipals per aconseguir ingressos alternatius

L’equip de govern d’Alcarràs lloga finques municipals per aconseguir ingressos alternatius| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

 En aquest sentit, i a través de la Regidoria d’Agricultura i Ramaderia, l’equip de govern acaba de tancar el lloguer d’una finca de 32 hectàrees a una empresa de farratges de la vila ‘Farcat’. En aquests terrenys, situats al costat del poble, fins ara no s’hi feia res a nivell de conreus, per la qual cosa no donaven cap rendiment al municipi. 
 
Amb l’operació s’aconseguirà un ingrés anual de 20.000 euros. A aquests ingressos alternatius cal sumar-hi, de moment, els 157.000 euros provinents de la venda de les 52 hectàrees de terrenys comunals a un total de 35 pagesos ‘precaristes’. "Es tracta d’una alternativa per obtenir un finançament alternatiu que surt del patrimoni de l’Ajuntament per fer front a la caiguda d’ingressos tant propis com externs", ha assenyalat l’alcalde del municipi, Miquel Serra. A més, aquests diners obtinguts, l’equip de govern preveu destinar-los, principalment, a les polítiques de promoció econòmica del municipi, com per exemple, la reparació i asfaltatge de camins o millora de recursos per a l’agricultura i ramaderia.


Comentaris

envia el comentari