Catalunya Diari

Les Borges acollirà una fira dedicada a les emocions

Les Borges acollirà una fira dedicada a les emocions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 L’esdeveniment, que està organitzat per l’empresa FirEmocions i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges i de la Diputació de Lleida, preveu incloure una quarantena de parades de terapeutes, d’alimentació ecològica i de proximitat, d’artesania i de moda natural. La fira, que tindrà lloc des de les 09.30 i fins a les 20.00 hores de manera ininterrompuda, també aplegarà conferències, tallers lúdics per a grans i petits, tallers sensorials i exposicions de pintura, fotografia, escultura i gravat, intentant apostar sempre pels artistes locals.
 
El regidor responsable de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha explicat l’objectiu de la fira, "que passa per reunir empreses, entitats i professionals que treballen amb el benestar de les persones, tant a nivell físic i mental com espiritual, per tal d’oferir al públic un certamen diferent i divertit, tot un espectacle per als sentits". Ribalta també ha animat a tothom a participar-hi, i ha assegurat que el certamen "no només servirà per donar a conèixer diferents teràpies i propostes alternatives en l'àmbit de la salut i del benestar, sinó que també esdevindrà una jornada amenitzada per artistes que donaran un aire positiu i molt alegre a la fira".
 
Per la seva part Joan Vallverdú, representant dels impulsors privats del certamen, ha subratllat el caire positiu de la fira, "amb actuacions de màgia, música i animació que se succeiran al llarg del dia, a més de d’altres d’improvisades, per intentar que el públic surti alegre i molt positiu".


Comentaris

envia el comentari