Catalunya Diari

Les Borges Blanques acollirà la Nit de la Sardana 2015

Les Borges Blanques acollirà la Nit de la Sardana 2015| Redacció - Fotografia: Marc Rovira / Ajuntament de les Borges Blanques

 

El Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques acollirà aquest dissabte, dia 21 de novembre, la 21a Nit de la Sardana, que organitza la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. L'alcalde de la localitat, Enric Mir, i la regidora de Cultura, Ariadna Salla, han presentat aquest dimecres la programació.


Les activitats començaran a partir de les 17.00 hores amb una visita guiada al Mirador, Centre de Descoberta de les Garrigues (Edifici del Consell Comarcal, a l'avinguda Francesc Macià, s/n).


 


Així, a les 19.00 hores hi ha previst l'espectacle per a tots els públics 'Gira i Gira' amb Polcasol3, Grup Sardanista Montserrat i Bellpuig Cobla, que consistirà en una barreja de sardana, música tradicional i cançons arranjades per a cobla amb balls propis, i a continuació es durà a terme la cloenda del 41è Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. 


 


A les 21.00 hores es farà el còctel i la recollida de dorsals de la 1a Cursa Nit Sardanista. Tot seguit, a les 21.30 hores, es celebrarà el sopar de la Nit de la Sardana 2015 i hi haurà el lliurament de Premis 'Sardalleida' i 'Rotllana'. Segons ha informat l'organització, hi haurà un menú adult per 20 euros que consistirà en vol-au-vent d'espinacs i gambetes i mesclum d'enciams, timbal de melós ibèric amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada, postres, cafè, vi, aigua i cava; i un menú jove per 9 euros, a base de macarrons, escalopa de pollastre amb patates, postres i beguda. Després del sopar i de la 1a Cursa Nit Sardanista, hi ha prevista una ballada de sardanes amb la Bellpuig Cobla, i altres sorpreses.


 


El president de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida, Carles Vall, confia en que "la Nit de la Sardana serveixi per retrobar-nos tots els sardanistes i que sigui una gran festa on ens ho passem molt bé i en conservem un bon record". Comentaris

envia el comentari