Catalunya Diari

Les Borges Blanques acull dissabte el 30è Mercat de la Ganga

Les Borges Blanques acull dissabte el 30è Mercat de la Ganga| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Els carrers del Centre Històric de les Borges acolliran aquest dissabte la XXX edició del Mercat de la ganga, organitzat per l’Agrupació de Comerciants de les Borges en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica. La iniciativa compta enguany amb 38 comerços participants, 11 més que l’any anterior, que oferiran els seus productes a preus molt reduïts. 

La principal novetat és la possibilitat d’esmorzar coca amb xocolata als comerços participants, a més de gaudir dels inflables per als infants i de la batucada que l’organització ha preparat per animar les vendes.
 
El regidor de Promoció Econòmica de la localitat, Jordi Ribalta, creu que el Mercat “és una iniciativa molt oportuna en temps de dificultats, que permet adquirir ofertes molt interessants als clients. L’objectiu és que els borgencs i tots els de fora que vulguin s’hi acostin i gaudeixin de les Borges Blanques i de la seva atractiva oferta comercial”. Al mercat s’hi podran trobar productes com calçat, roba, parament per la llar, bijuteria, complements, electrodomèstics, material de construcció i joies, entre d’altres.
 
El dissabte, la capital de les Garrigues acollirà també la seva XXV Festa de l’Esport, en la que hi participaran més de 300 joves esportistes i es premiaran els millors esportistes locals de l’any 2013. La festa comptarà amb l’assistència de l’exsecretari General de l’Esport i actual senador, Josep Maldonado, acompanyat del Representant Territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona, entre altres autoritats locals i territorials, i s’homenatjaran esportistes del Gimnàs Borges, l’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, el Club Ciclista Ateneu Garriguenc, el Club Tennis Taula Borges, el Club Patí Borges, el Futbol Club Borges, el Club Bàsquet Borges – Garrigues, el Club Esportiu Open Tennis Borges, el Club Billar Borges i el Club Atlètic Borges.
 
D’altra banda, aquest divendres comencen a les Borges els actes de la XI Festa Major del Terrall, amb un concert a les 19:30 hores al mateix Parc del Terrall, a càrrec del Grup de Percussió de la Mancomunitat de Música de les Garrigues. La resta d’activitats festives arrencaran a les 08.00 hores del diumenge, amb el tradicional concurs de pesca. La jornada també inclourà un esmorzar popular i una exhibició de petanca i bitlles. L’11a cursa pedestre pel Terrall, per a nens i nenes de 6 a 12 anys i el lliurament de trofeus del concurs de pesca clouran la festa a la una del migdia.


Comentaris

envia el comentari