Catalunya Diari

Les Borges es prepara per rebre els Reis Mags d'Orient

Les Borges es prepara per rebre els Reis Mags d'Orient| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Els borgencs i les borgenques rebran aquest dijous els Reis Mags d'Orient. Ses Majestats, acompanyats pels patges, arribaran a l'estació de trens a les 18.00 hores i recorreran els carrers de la ciutat amb les seves respectives carrosses, des d'on saludaran als més menuts que els hagin sortit a rebre.  

Ses Majestats després d'arribar a l'estació de trens està previst que facin una primera parada a la Capella, des d'on es dirigiran al públic assistent per donar la benvinguda i llençaran alguns petards amb motiu de celebració.
 
Com a novetat d'enguany, a la parada de la Capella es repartirà un pal lluminós per cada nen, que podrà utilitzar per acompanyar els reis al llarg de la rua.
 
La cavalcada continuarà recorrent els carrers de la localitat amb la participació de la Banda de Cornetes i Tambors; els Armats; els Motards de l'Associació Fot-li Gastooo; el grup d'animació Cia Filigranes; el pubillatge; la Comissió Gegantera de la trobada de gegants de les Borges que portaran capgrossos i gegants;  i diferents cotxes que acompanyaran les 3 carrosses reials.
 
Aquest any els Reis Mags repartiran 120 quilos de caramels i cada carrossa comptarà amb tres màquines de confeti. El recorregut finalitzarà al pavelló Francesc Macià, on l'alcalde farà l'entrega de les claus de la ciutat a Ses Majestats perquè puguin repartir els regals a tots els veïns.
 
D'altra banda, el pròxim diumenge, dia 8 de gener, l'Orfeó Terrall interpretarà el Concert de Reis. L'acte es durà a terme a l'Església del Col·legi Mare de Déu de Montserrat a les 19.00 hores.


Comentaris

envia el comentari