Catalunya Diari

Les Borges es prepara per un dels caps de setmana amb més activitats de tot l'any

Les Borges es prepara per un dels caps de setmana amb més activitats de tot l'any| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Les Borges viurà els pròxims 16 i 17 juliol, un dels caps de setmana més intensos a nivell d'activitats de tot l'any, amb actes culturals, lúdics i esportius pensats per a totes les edats, i amb el Parc del Terrall com a protagonista.

Dissabte, dia 16 de juliol, s'ha programat la II Ruta de la Tapa, en la que participen 12 bars i restaurants de la capital de les Garrigues, cadascun amb dues originals creacions gastronòmiques fetes especialment per a l'ocasió, i que es celebrarà els dies 15 i 16, 22 i 23, i acabarà el 29 de juliol, amb una festa als Jardins del Terrall, amb els sorteigs dels obsequis i premis i música en directe. Tots els participants podran gaudir d'un quinto i una tapa per 2,50 euros, i entraran en el sorteig de 100 euros amb vals per bescanviar als establiments adherits, entre altres sorpreses.
 
A més, entre les 21.00 i les 00.00 hores, hi ha previst el IV Mercat a la Fresca que organitza l'Agrupació de Comerciants de les Borges a la Placeta del Terrall, amb 10 parades, sangria gratuïta per a tothom, servei de bar i restauració i un gran aparador comercial. Per amenitzar el mercat, a partir de les 21.00 hores hi ha prevista l'actuació musical de l'artista Er Taqueta.
 
Paral·lelament, els Jardins del Terrall acolliran a partir de les 22.30 hores, la tradicional cantada d'havaneres amb rom cremat, a càrrec del grup Veles i Vents de Calafell, organitzada pels Amics del Terrall.
 
Finalment, a partir de les 00.00 hores, quan està previst que finalitzi el Mercat a la Fresca, començarà el IXè Concurs de Pesca Nocturna a les Basses del Parc borgenc, organitzat per l'Associació d'Amics del Terrall. La competició s'allargarà fins a les set de la matinada i els deu pescadors que aconsegueixin més quilos de peix rebran diferents articles de pesca com a premi. Totes les activitats comptem amb el recolzament de l'Ajuntament de les Borges Blanques.
 
En darrer lloc, l'intens cap de setmana tindrà el seu colofó el diumenge, 17 de juliol, a les 20.00 hores a la Placeta del Terrall, amb la segona ballada de sardanes a la fresca d'aquest estiu, organitzada per l'Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb la Cobla Vents de Riella d'Agramunt.


Comentaris

envia el comentari