Catalunya Diari

Les Borges estrena un cicle de monòlegs el darrer dissabte de cada mes

Les Borges estrena un cicle de monòlegs el darrer dissabte de cada mes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

La regidoria de Cultura i la Comissió de Festes de l'Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat un cicle de monòlegs, a partir d'aquest mes de febrer, el darrer dissabte de cada mes. Tots ells es duran a terme a la Sala Grums, a partir de les 23.30 hores, i l'entrada costarà 4 euros.

La primera actuació, prevista eper aquest dissabte, dia 27 de febrer, anirà a càrrec del monologuista de Paramount Comedy, Toni Cruz, que segons ell mateix afirma tenir un humor "equilibrat" entre el surrealisme i la vulgaritat, no busca el riure del públic però sí persegueix que riguin amb ell.
 
Les entrades per a cada espectacle es poden adquirir a la guixeta a partir de les 23.00 hores, costen 4 euros, i els assistents trobaran una sala ambientada especialment per a l'ocasió i servei de bar durant l'actuació.
 
Un dels objectius d'aquesta iniciativa, segons ha explicat la regidora Ariadna Salla, és "apropar la cultura i l'humor a altres tipus de públic, aprofitant un espai idoni a les Borges per a aquests espectacles d'entreteniment de petit i mitjà format".


Comentaris

envia el comentari