Catalunya Diari

Les Borges perd el solar de l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil

Les Borges perd el solar de l’antiga Caserna de la Guàrdia Civil| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 La sentència del Tribunal Superior de Justícia era una possibilitat que es contemplava des de l’actual equip de Govern de les Borges (CiU i IBB), després dels nombrosos recursos i accions judicials que els representants d’ERC, Miquel Àngel Estradé i Jordi Satorra, van emprendre. Al conèixer la notícia, l'alcalde de la localitat, Enric Mir, ha explicat que "la sentència costarà als ciutadans de les Borges 60 euros per habitant".
 
En paraules de l’actual equip de Govern, "el consistori accepta aquest dictamen, però, lamenta que la decisió judicial hagi suposat la pèrdua d’un espai de 1.400 metres quadrats construïts que s’hagués destinat a equipaments per a la ciutat. A més, costarà diners a la ciutadania ja que el consistori ha de pagar 365.000 euros a la promotora, el que significarà 60 euros per habitant, i a aquesta xifra cal afegir els honoraris i demés despeses de procediment judicial".
 
L’equip de Govern posa de manifest que "és evident que a les Borges hi ha dues maneres de fer política. La de l’equip de Govern actual que busca en tot moment el millor per les Borges assumint projectes endegats si són bons per la ciutat, i la que fa ERC que es basa en descartar projectes positius, encara que això suposi un important cost econòmic a posteriori i la pèrdua d’equipaments socials per la població". Així mateix, considera també que "ERC hauria de demanar disculpes a la ciutadania pel greuge ocasionat, després de set anys de gestions i recursos, només per fer valer els seus interessos personals i de partit per damunt dels interessos de la ciutat i de la població".


Comentaris

envia el comentari