Catalunya Diari

Les Borges promociona els artistes locals per Festa Major

Les Borges promociona els artistes locals per Festa Major| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 L’artista borgenc Josep Maria Pastó mostrarà la seva col·lecció 'Formes' a la biblioteca Marquès d’Olivart; Magda Bragós presentarà l’exposició 'Ceràmica Contemporània' a l’Espai Macià i, finalment, Emília Boldú exposarà les seves pintures a la Sala d'Art Pifarré. Per la seva banda, Carles Vallalta, pintor barceloní amb un estret lligam amb la comarca, mostrarà les seves aquarel·les i dibuixos a la Sala d’Art Riu, mentre que l’arbequí Ivan Egea exposarà els seus quadres, creats amb tècnica mixta, al Centre Cívic. L’entrada a les exposicions serà gratuïta.
 
El regidor de Cultura de la localitat ha animat a tots els veïns de la ciutat a visitar aquestes tres propostes, “l’objectiu de les quals és contribuir a la promoció de la cultura a través de la mostra dels treballs dels nostres creadors”. Macià ha explicat que pel Consistori “és una obligació la difusió de l’art i de la cultura i el fet de fer-ho durant aquests dies de Festa Major, els propers 6, 7, 8 i 9 de setembre, garanteix que la ciutat mostri la seva vessant més avantguardista i imaginativa”.
 
Les exposicions s’inauguraran el proper divendres 5 de setembre, el primer dia de Festa Major. D’altra banda el públic també podrà visitar l’exposició dels cartells del concurs de Festa Major, que es podrà veure a la primera planta de l’Espai Macià durant les festes.  


Comentaris

envia el comentari