Catalunya Diari

Les Borges recupera la festa del Pas de l’Equador

Les Borges recupera la festa del Pas de l’Equador| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Aquesta serà la tercera edició de la festa del Pas de l’Equador, que després de dos anys sense celebrar-se torna amb grans novetats, com són un programa d’actes que s’allargarà durant tot el dia, i l’organització d’activitats pensades per a totes les edats. La festa, organitzada per la Comissió de Festes de l’Ajuntament, Capdetita Productions i Gomessound, arrencarà al migdia amb el repic de campanes a càrrec de l'Escola de Campaners de les Borges Blanques i inclourà una cercavila, gegants, jocs per als més petits i una nit musical.
 
La proposta compta amb tot el suport del consistori, ja que segons ha remarcat la regidora de Governació, Núria Palau "s’ha cregut convenient recuperar la festa del Pas de l’Equador perquè la Festa Major encara queda lluny, i d’aquesta manera els veïns i veïnes de les Borges podran gaudir del que representa un tastet d’aquests dies de festa grossa". La regidora també ha explicat que el Pas de l’Equador "ha passat de ser un concert nocturn a una jornada plena d’actes pensats perquè hi pugui participar tothom".
 
La diada, del tot gratuïta, també inclourà jocs inflables, gimcana i berenar popular per als més petits al passeig del Terrall, una cercavila amb gegants i grallers de diversos pobles de les Garrigues i l’encesa tradicional de correfoc a la plaça de la Independència, el ball de tarda amb el grup Madison a la Placeta del Terrall, i la nit musical amb Sekera No, Pirat’s Sound Sistem i Dj July. La festa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges, el Consell Esportiu de les Garrigues i l’Associació de dones 'La Rosada'.


Comentaris

envia el comentari