Catalunya Diari

Les campanyes de recollida d’aliments impulsades per FiraTàrrega i Moritz recullen més de 3.000 quilos de productes

Les campanyes de recollida d’aliments impulsades per FiraTàrrega i Moritz recullen més de 3.000 quilos de productes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

Les dues campanyes de recollida d’aliments impulsades enguany per FiraTàrrega i Moritz han aconseguit reunit més de 3.000 quilos de productes. Els resultats de la iniciativa s'han donat a conèixer aquest divendres.

Aquestes són: 'Dóna la Talla', de la cervesera Moritz, iniciada a principis d’agost; i la iniciativa de FiraTàrrega que per segon any consecutiu destina el 5% de la recaptació de taquilla l’adquisició d’aliments i productes per a les famílies més necessitades del municipi. Els beneficis de les dues campanyes s’han destinat al Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega, gestionat conjuntament pel consistori i els Serveis Socials d'Atenció Primària (SSAP) amb distribució per part de Creu Roja Urgell.
 
La campanya 'Dóna la talla', una iniciativa de Moritz que reafirma la implicació de la cervesera per invertir en fons socials, animava al públic a col·laborar amb el Banc d’Aliments aportant tres quilos d’aliments i tres xapes de la cervesa canvi d’una samarreta. La campanya es va tancar amb un total de 2.500 quilos d’aliments recollits. La majoria dels participants van aportar més menjar del que tocava per aconseguir una samarreta, fent que la mitjana superés els sis quilos aportats per persona.
 
Per altra banda, per segon any consecutiu FiraTàrrega ha destinat el 5% de la recaptació de taquilla dels seus espectacles de pagament a l'adquisició de productes per al Magatzem d'Aliments Solidaris del municipi. Un total de 508 quilos de menjar han estat cedits pel certamen internacional d'arts escèniques per donar suport a les famílies que pateixen una situació econòmica més precària. Amb aquest import s’han adquirit diversos lots de productes com oli, llet, detergents i verdures i peix en conserva, els més escassos que aporten els excedents de la Unió Europea i que són de primera necessitat. 


Comentaris

envia el comentari