Catalunya Diari

Les cançons de Malagasy Gospel arriben a la Seu d'Urgell aquest dimarts

Les cançons de Malagasy Gospel arriben a la Seu d'Urgell aquest dimarts| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 Les entrades per assistir al concert es poden comprar a Turisme Seu-Espai Ermengol i a l'oficina de turisme del Consell Comarcal de l'Alt Urgell. El preu de l'entrada és de 10 euros per als adults i de 5 euros per al públic infantil. 
 
La Malagasy Gospel és un projecte a favor de la diversitat i l’intercanvi cultural que pretén portar els protagonistes de la història a Europa amb l’objectiu de fer-se escoltar i reivindicar els seus drets. Des de fa cinc anys, un grup de quaranta joves, comença l’aventura de la Malagasy Gospel. Aquest cor d’infants es troba actualment a l’Escola d’Art i de Música de Tulear, al sud de Madagascar. Actualment, el grup està format per més de 100 veus.
 
La primera gira va tenir lloc a Espanya l’any 2008 i va comptar amb un gran èxit que ha donat pas a l’obertura del Centre d’Art i Música de Tulear. Durant l’any 2012, la Malagasy Gospel ha viatjat, amb el seu nou format de 25 membres, per França i Suïssa el mes de setembre. En aquesta ocasió, visitaran Catalunya, Espanya i Andorra durant els mesos de desembre i gener.
 
Fundació Agua de Coco
La Fundació Agua de Coco i l’ONG Bel Avenir, treballen des d’ara ja fa quinze anys per tal de contribuir a un desenvolupament sostenible a Madagascar. Mitjançant un programa d’educació de base, han aconseguit posar en marxa una trentena de projectes a Madagascar.
 
Agua de Coco ha estat guardonada recentment amb el premi Luis Noé Fernández, un reconeixement que recompensa les millors intervencions en seguretat alimentària, nutrició i lluita contra la fam, per el seu elevat i ràpid impacte nutricional en la població infantil incorporant aspectes tan importants com l’originalitat, aplicabilitat i aprofitament d’un recurs autòcton. 


Comentaris

envia el comentari