Catalunya Diari

Les fires de Mollerussa escalfen motors

Les fires de Mollerussa escalfen motors| Laura Biela - Fotografia: L. Biela / Fira de Mollerussa

 Enguany Sant Josep cau en dimecres i tant l'organització com els expositors van pensar que programar una fira durant cinc dies "era excessiu", ha explicat Poldo Segarra, director de la Fira de Mollerussa. És per això, que les dues parts han decidit organitzar una nova activitat. Per una banda, durant quatre dies, del 20 al 23 de març, com ja és tradició, s'organitzarà la Fira de Sant Josep, que enguany celebra l'edició número 142; i per l'altre, el dia de Sant Josep, que és festa local a Mollerussa, s'ha programa aquest Saló de l'Automòbil.
 
Una altra de les novetats d'enguany és el canvi en l'estructura de les jornades tècniques. Segons ha explicat Segarra, aquest 2014 des de Fira de Mollerussa s'apostarà per fer menys jornades, però de més qualitat, centrades al matí. Per les tardes es buscarà presentar i potenciar els productes de les diferents empreses. En aquest sentit, el director de Fira de Mollerussa ha afegit: "Volem que durant aquests quatre dies que dura la Fira de Sant Josep es creï un espai de trobada entre tots els empresaris participants".
 
Per la seva banda, Marc Solsona, president de Fira de Mollerussa i alcalde de la localitat, ha volgut deixar constància que aquesta entitat no solament organitza la coneguda Fira de Sant Josep, sinó que al calendari firal presentat aquest dijous també s'inclouen altres certàmens com l'Autotrac (11, 12 i 13 d'abril); la Fira del Col·leccionisme (11 de maig); l'Expoclàssic (6 i 7 de setembre); el Concurs de Pintura Ràpida (21 de setembre); la Lan Party (2, 3, 4 i 5 d'octubre) i l'Autotardor (24, 25 i 26 d'octubre).
 
Durant el seu parlament, Solsona també ha volgut deixar constància de la feina ben feta i l'esforç que fa a diari "tot l'equip humà de Fira de Mollerussa" i ha agraït a tots els expositors que participen en les diferents propostes "la seva aposta i confiança en la localitat de Mollerussa". Així mateix, tant el director com el president de Fira de Mollerussa auguren un bon any 2014 i esperen que el volum de negoci durant les vuit activitats programades millori respecte el 2013.


Comentaris

envia el comentari