Catalunya Diari

Les mascotes, protagonistes aquest diumenge a Alpicat

Les mascotes, protagonistes aquest diumenge a Alpicat| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alpicat

 

El Parc del Graó serà l’escenari, diumenge 18 d'octubre, de la Festa de la Mascota d’Alpicat, que enguany arriba a la seva 8a edició. La festa, organitzada per l’Ajuntament, es desenvoluparà des de les 8.00 fins a les 20.00 hores i l’entrada serà gratuïta per a tots els actes programats. 

 Com és tradicional, el certamen inclourà activitats diverses per gaudir i aprendre de mascotes i animals de companyia, alhora que pretén conscienciar-nos de la tinença responsable. 
 
També hi haurà la desfilada infantil de mascotes, que es farà entre les 11.15 i les 12.00 hores. Els interessats en participar-hi ja es poden inscriure a la botiga V3-Petjades, situada al número 90 del carrer d’Enric Granados d’Alpicat, de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores, i els dissabtes de 10.00 a 13.30 hores. També ho podran fer el mateix dia de la festa, fins 30 minuts abans de l’inici. Una altra de les activitats destacades seran els passejos en poni a càrrec del Champion Horse, que es podran fer durant tot el matí.
 
El programa complet inclou, durant el matí, a més dels passejos en poni, el concurs de cant d’ocells, demostracions d’obediència i agility a càrrec d’Agility Alpicat, espectacles de dog dancing, free style i roller dog, de gossos de defensa i atac en la disciplina de Ring Francès, d’habilitats canines amb Agustí Llagostera i d’aus rapinyaires.
 
Durant la tarda, els espectacles seran de circ amb bombolles de sabó a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show, d’aus rapinyaires, de doc dàncing, d’agility i agility popular i de gossos de defensa i atac, a més d’una conferència sobre la correcció de conductes canines i una exhibició a càrrec del Grup de Policia Canina dels Mossos d’Esquadra.
 


Comentaris

envia el comentari