Catalunya Diari

Les obres d'ampliació del nou CAP de Pont de Suert finalitzaran al mes de juliol

Les obres d'ampliació del CAP de Pont de Suert, que dóna assistència a tota la comarca, estaran acabades al mes de juliol. Aquestes instal·lacions guanyaran en espai per poder acollir noves especialitats. La inversió que hi ha destinat la Diputació de Lleida és de 1.008.469 euros. 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest dimarts el centre hospitalari, coincidint amb una visita a l'Alta Ribagorça, on ha inaugurat el centre d’empreses innovadores (CEI) de la zona. Aquest equipament està ubicat a uns baixos situats al número 10 del carrer Aigüestortes que el Consell Comarcal va adquirir l’any 2010. La planta baixa del local disposa de 93 metres quadrats, que acullen quatre mòduls completament equipats per a empreses, serveis i zona comú.
 
El local ha estat reformat per tal de poder acollir els emprenedors, la qual cosa ha suposat una inversió de 20.118,34 euros, que han estat finançats per la Diputació de Lleida amb un ajut de 20.000 euros.
 
El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva visita al Centre de Fauna de Pont de Suert, unes instal·lacions que es distingeixen a nivell europeu per la cria en captiveri del visó europeu, espècie en greu perill d’extinció. Per trobar unes instal·lacions semblants amb el mateix propòsit de protecció d’aquesta espècie amenaçada cal viatjar a Estònia.
 
Han acompanyat el president de la Diputació en la seva visita, l’alcalde de Pont de Suert, Albert Alins; el president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Antoni Troguet; el seu vicepresident, Josep Lluís Farrero; i els membres de l’equip de presidència Antoni Fo i Joan Eroles,


Comentaris

envia el comentari