Catalunya Diari

Les obres d’asfaltatge i pintat al carrer del CAP de Mollerussa obliguen a tallar l’accés al centre fins dijous a la nit

Les obres d’asfaltatge i pintat al carrer del CAP de Mollerussa obliguen a tallar l’accés al centre fins dijous a la nit| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 

Les obres d’asfaltatge i pintat al carrer del CAP de Mollerussa, que està realitzant l'Ajuntament de la localitat des d'aquest dimecres, obligaran al Consistori a tallar l'accés al centre fins aquest dijous a la nit.

L’Ajuntament de Mollerussa ha col·locat aquest dimecres la capa d’asfalt al carrer on hi ha el Centre d’Assistència Primària (CAP) dins de les obres de millora que s’estan realitzant a la zona. Així mateix, durant aquest dijous està previst que es duguin a terme les tasques de pintura per senyalitzar les places d’aparcament del carrer per la qual cosa l’accés al CAP estarà tallat per no entorpir els treballs. Tot i amb això, el consistori ha acordat amb la direcció del centre d’assistència que les persones amb mobilitat reduïda que ho precisin puguin accedir-hi per l’entrada que hi ha a la part posterior de l’edifici i que està restringida al personal.   
 
Les obres, que van començar a finals de setembre, consisteixen en la construcció d’una nova canonada d’uns 280 metres de longitud que travessa el parc municipal des del carrer Tarragona i recorre el carrer d’accés al Centre d’Assistència Primària (CAP) fins arribar al davant de la piscina coberta per connectar allí amb la canonada de la carretera de Miralcamp. L’objectiu d’aquestes obres d’anellament de canonades és garantir la provisió d’aigua al CAP i també als carrers pròxims per tal de preveure problemes de subministrament en tota aquesta zona en cas d’avaries.
 
Aquests treballs s’aprofiten també per posar panots a la vorera que va paral·lela a la tanca metàl·lica del recinte de les piscines, que se substituirà per una altra de nova que estarà subjecta a un mur de formigó de 30 centímetres d’alçada per tal d’evitar moviments de terra. A més a més, les obres serviran també per suprimir barreres arquitectòniques ja que s’ha habilitat un pas entre vorera i vorera, a l’alçada de la zona d’urgències per facilitar l’accés als usuaris amb mobilitat reduïda. A més es pintarà un altre aparcament per a minusvàlids en aquest punt que s’afegirà als dos que hi ha a la zona més propera a la piscina coberta així com també s’habilitarà una altra plaça per a càrrega i descarrega per donar facilitats al malalts amb problemes per desplaçar-se i també se’n reservarà una altra per al metge de guàrdia, tal i com ja hi havia ara. D’aquesta manera, en total seran 37 les places d’aparcament amb que comptarà el carrer. Les obres, que durà a terme la brigada municipal, tenen un pressupost de 35.000 euros, 28.000 dels quals procedeixen d’una subvenció de la Diputació de Lleida i la resta són de fons propis. 


Comentaris

envia el comentari