Catalunya Diari

Les obres per acabar de desenrunar i consolidar l'església de Rosselló acabaran divendres que ve

Les obres per acabar de desenrunar i consolidar l'església de Rosselló acabaran divendres que ve| Text i fotografia: ACN

Les obres per acabar de desenrunar l'església de Rosselló i consolidar les parets que han quedat dretes acabaran divendres que ve, segons han confirmat els responsables de l'obra al rector de la població, Víctor Espinosa.

El Bisbat ha demanat a l'alcalde, Josep Abad, que convoqui una reunió amb totes les institucions implicades per abordar el finançament de la reconstrucció del temple. Una trobada que demana que es faci quan abans millor. De moment, però, encara no està acabat l'informe que ha de quantificar econòmicament els treballs ni tampoc el que ha de detallar les causes de l'esfondrament del campanar el passat 29 de gener.

Espinosa ha explicat que caldrà enderrocar la paret que quedava darrere del campanar i que els tècnics han pogut certificar que està en molt mal estat, un cop han pogut accedir a l'interior del temple.

El rector de Rosselló encara no s'atreveix a pronunciar-se sobre si es podrà rehabilitar la mateixa església (que data de mitjans del segle 18) o caldrà construir-la de nou. El que sí que insisteix és que sense l'ajuda de les administracions públiques serà impossible que el Bisbat sol pugui afrontar les despeses dels treballs.


Comentaris

envia el comentari