Catalunya Diari

Les piscines d’Almacelles registren prop de 7.000 banyistes en els darrers nou dies, coincidint amb l’onada de calor

Les piscines d’Almacelles registren prop de 7.000 banyistes en els darrers nou dies, coincidint amb l’onada de calor| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Almacelles

 

Les piscines d'Almacelles han registrat, coincidint amb aquests dies de calor extrema, els seus màxims històrics pel que fa a nombre d’usuaris i banyistes. Així, segons el registre d’accés a la instal·lació en els darrers nou dies (del 28 de juny al 6 de juliol), el dia amb major nombre de visitants fou el diumenge 28 de juny, en el qual hi van accedir més de 1.100 persones. 

Aquest diumenge, dia 5 de juliol, també fou un dia en el què hi van accedir un nombre més que notable d’usuaris: prop de 1.000. La resta de dies laborables no ha baixat dels 650 banyistes diaris, a excepció del dissabte 4 de juliol en què hi van accedir prop de 400 usuaris.
 
Cal esmentar el nombre cada any més nombrós d’usuaris provinents d’estades d’estiu, casals d’estiu, centres parroquials i escolars...
 
En total, prop de 7.000 banyistes en 10 dies, tot un rècord que fa d’aquest complex un dels més visitats de les Terres de Lleida i referent de l’oci estiuenc a la comarca. Segons destaquen els usuaris, els serveis que ofereix, la gran extensió de zona verda amb ombra, la proximitat amb la ciutat de Lleida i la qualitat de les piscines, fan que sigui un dels llocs escollits per atansar-s’hi en els dies de més calor de l’estiu.
 
Aquest nombre tan elevat de banyistes també ha comportat un esforç suplementari per part de l’Ajuntament, a fi de mantenir els nivells de neteja i serveis òptims que un complex d’aquestes característiques requereix.


Comentaris

envia el comentari