Catalunya Diari

Les piscines de les Borges tanquen amb un important augment dels abonaments

Les piscines de les Borges tanquen amb un important augment dels abonaments| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges BlanquesDurant aquesta temporada s’han venut 3.336 entrades i un total de 1.058 abonaments, dels quals 198 eren infantils, 265 júniors, 31 per als usuaris del Carnet Jove, 293 adults, 214 familiars i 57 jubilats, unes dades que indiquen que els abonaments s’han incrementat un 9,2% respecte l’any passat. Pel que fa les entrades, s’han mantingut. Infants i joves són els col·lectius que més han contribuït a aquest augment, ja que els abonaments i les entrades infantils, per a nens i joves de 5 a 17 anys, s’han incrementat un 20% i un 10% respectivament.

L’alcalde de la localitat, Enric Mir, destaca que "la construcció de la nova piscina, més adaptada a les necessitats dels usuaris, és l’element que possiblement més ha contribuït a l’augment d’usuaris". Mir també afirma que "amb la nova piscina els més petits han tingut un espai propi, així com els nadons i les seves mares. D’altra banda el fet que s’hi instal·lés una barana i una rampa ha permès que les persones més grans i amb mobilitat reduïda poguessin gaudir de la piscina alhora que es descongestionava la piscina gran".

Pel que fa als ingressos s’han incrementat un 4,1% més, el que minimitza l’aportació pública que es destina al manteniment de l’equipament. D’altra banda l’Ajuntament té previst establir la temporada vinent una tarifa per a les persones en atur amb preus reduïts que s’aplicaria als abonaments i a les entrades.

La temporada de piscines a les Borges va començar el passat 9 de juny i es va allargar fins el passat divendres, el primer dia de festa major, quan va tenir lloc una divertida festa amb atraccions inflables que va tancar el recinte fins l’estiu vinent.


Comentaris

envia el comentari