Catalunya Diari

Les piscines municipals de Solsona obren dimecres al públic

Les piscines municipals de Solsona obren dimecres al públic| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 


Les piscines municipals de Solsona obriran portes per primera vegada abans de Sant Joan. Aprofitant les altes temperatures d’aquests dies, la temporada de bany s’estrenarà aquest dimecres, dia 22 de juny, amb un horari unificat: d'11.00 a 19.00 fins diumenge. L’horari s’ampliarà a partir del dilluns 27. L’oferta d’activitats i els preus es mantenen iguals que l’any passat i les inscripcions ja estan obertes.
 Per al públic nascut entre els anys 2002 i 2013 la regidoria d’Esports continua oferint activitats multiesportives, lúdiques i educatives durant els matins, organitzades en quatre grups segons les edats. Així, els cursets de natació i la pràctica del futbol, futbol sala, bàsquet, hoquei, escacs, vòlei, tenis taula, pàdel, escalada o beisbol, entre d’altres, es combinen amb activitats de motricitat, anglès, audiovisuals, jocs, manualitats i sortides. 
 
Al matí es concentrarà enguany l’oferta multiesportiva, mentre que les activitats aquàtiques es reserven per la tarda (de 15.00 a 15.45 hores, i de 16.00 a 17.00 hores, aiguagim per a la gent gran).  
 
Les inscripcions es poden realitzar, els matins de 09.00 a 13.00 hores, a les mateixes instal·lacions de les piscines municipals. Per a les activitats multiesportives, en què hi ha la possibilitat d’inscriure’s per setmanes, la regidoria informa que el termini es tanca el dimecres anterior a l’inici de la setmana en qüestió. 
 
Millores a les instal·lacions
Per aquest estiu les piscines municipals han millorat en diversos aspectes. El més evident per als usuaris és l’accés al vas petit, on s’han construït unes escales d’obra que facilitaran l’entrada a la piscina a la gent gran i els infants. D’altra  banda, s’ha condicionat una zona tancada d’ús intern del personal per a l’emmagatzematge del material i s’ha dut a terme una renovació completa del sistema de depuració.  
 
A partir del dilluns 27, l’horari de les piscines serà de dilluns a divendres de 09.00 a 20.00 hores; i els caps de setmana, d'11.00 a 20.00 hores. Les instal·lacions romandran obertes fins al 31 d’agost. 


Comentaris

envia el comentari