Catalunya Diari

Les pistes de Tavascan superen els 5.200 usuaris durant la temporada nadalenca

Les pistes de Tavascan superen els 5.200 usuaris durant la temporada nadalenca| Redacció - Fotografia: Tavascan


L’estació d’alta muntanya de Tavascan porta dos temporades nadalenques consecutives amb xifres molt positives tant de visitants com de forfaits despatxats. Es preveu que des del passat, 27 de desembre de 2013, fins aquest dilluns, 6 de gener de 2014, hagin passat per l’estació més de 5.200 visitants i s’hagin venut més de 3.800 forfaits entre esquí alpí i nòrdic.



Aquestes xifres accentuen la tendència a l’alça en comparativa amb fa dues temporades, on la millora registrada és del voltant del 40%. Evidentment, les condicions meteorològiques han estat claus. Per exemple, el cap de setmana passat, amb un molt bon estat de la neu i bon temps, es va arribar amb només dos dies als 2.000 visitants. Per contra, hi ha hagut dies amb mal temps i, fins i tot, s’ha hagut de tancar les pistes 2 dies a causa de les intenses nevades durant aquest període nadalenc

En definitiva, l’equip directiu de l’estació valora molt positivament els bons resultats del conjunt i, sobretot, la tendència a l’alça que s’està observant. El repte ara és continuar amb aquestes bones xifres durant el que resta de temporada.

Per últim, també cal destacar que la novetat de les rutes interpretades amb la màquina xafaneus, Snow Retrac, continua sent un èxit i ha superat totes les expectatives, ja que en algunes jornades s’han hagut d’ampliar els viatges arran de l’alta demanda.

L’estació de Tavascan està situada a l’extrem nord occidental del Pirineu de Lleida, just a l’epicentre del Parc Natural de L’Alt Pirineu. La vall de Tavascan és un indret d’alta muntanya de gran interès paisatgístic i cultural. Ofereix una inigualable oferta turística, així com tota mena de serveis adreçats a donar a conèixer els atractius d’aquesta extensa àrea natural. Les seves pistes d’esquí, tot i ser de petites dimensions, ofereixen un ampli ventall de possibilitats lúdiques i esportives: esquí nòrdic, alpí, raquetes, escola d’esquí, el refugi, camp d’arves...


Comentaris

envia el comentari