Catalunya Diari

Les Puelles acull una nova edició del Dia del Terme

Les Puelles acull una nova edició del Dia del Terme| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Agramunt

 

L'Ajuntament d'Agramunt, a través de la regidoria de Joventut i Entorn, ha tirat endavant un any més el Dia del Terme. Enguany, el poble acollidor serà Les Puelles que ho celebrarà el proper dissabte 30 de juliol. Aquesta iniciativa sorgida fa quatre anys té com a finalitat donar a conèixer els nuclis agregats que formen part del municipi d'Agramunt. D'aquesta manera, cada any un nucli diferent ha estat l'acollidor d'aquesta iniciativa que engloba territori i cultura. 

Per donar a conèixer el poble de Les Puelles s'ha organitzat un seguit d'activitats per commemorar aquesta iniciativa. La jornada començarà amb una caminada que sortirà des d’Agramunt a les 19.00 hores i que tindrà un recorregut total d’uns set quilometres aproximadament. Concretament el punt de sortida serà la plaça del Mercadal. Un cop arribats tots els caminadors a Les Puelles es visitarà el poble i el seu entorn i se'ls farà una explicació de la seva història al voltant de l’emblemàtica bassa.
 
A continuació, la junta local oferirà un sopar pel preu de 6 euros que consistirà en un entrepà, beure i gelat. Els tiquets es podran recollir a l’Oficina de Turisme d’Agramunt fins al 28 de juliol.
 
La intenció és tornar caminant fins a Agramunt i l'hora prevista serà al voltant de les 23.30 hores per la qual cosa es recomana portar llanterna.


Comentaris

envia el comentari