Catalunya Diari

'Les Torrades a la Fresca' arriben a Alcarràs les nits d'estiu

'Les Torrades a la Fresca' arriben a Alcarràs les nits d'estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

Alcarràs ha iniciat aquest any les seves Nits a la Fresca amb un complement especial: l'oferta gastronòmica d'una onzena de bars i restaurants de la vila, que s'han coordinat per oferir 'Les Torrades a la Fresca', un menú típic d'estiu per complementar aquestes nits tant caloroses.

Els establiments participants són: Xamfrà, Avi Pep, Bar Cooperativa, Dimi, Peixan, Ca la Carme, Tapetes, Florida 123, Multicentre Sauret, Frankfurt3/4, Rond Bass. L'oferta serà vàlida per als divendres i dissabte de les nits de juliol i agost.

Les Nits a la Fresca d'Alcarràs, que compten amb una trentena d'actes lúdics, culturals, festius durant els caps de setmana d'estiu, tenen per objectiu repartir l'activitat festiva al municipi durant tot l'estiu, i no concentrar-la en un sol cap de setmana. A més a més, les activitats o sessions d'aquestes Nits a la Fresca es programen a diferents espais públics, per tal d'apropar-los a la ciutadania i que aquesta els pugui gaudir.

La propera de les Nits a la Fresca tindrà lloc aquest dissabte, dia 16, coincidint amb la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent, ja que, per la nit, hi haurà un espectacle de música i projeccions a l'esplanada del Pavelló Poliesportiu.


Comentaris

envia el comentari