Catalunya Diari

L’Escola Alba de Tàrrega estrena tanca perimetral

L’Escola Alba de Tàrrega estrena tanca perimetral| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 


L’Escola Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, centre per a joves amb necessitats educatives especials, ha inaugurat les millores realitzades a les instal·Â—lacions, on hi destaca la nova tanca perimetral de ferro realitzada pels alumnes del Centre de Formació La Solana, de gestió municipal. A l’obra han participat una trentena d’alumnes de forja, soldadura i paleteria matriculats en tres programes d’aprenentatge d’oficis. La tanca, de 150 metres lineals, ha suposat una inversió de 7.900 euros, corresponents al cost dels materials utilitzats. Aquesta quantitat, així com la mà d’obra de La Solana, han estat sufragades per l’Ajuntament de Tàrrega. 
 
Els treballs també han inclòs l’arranjament del mur sobre el qual s’aixeca la tanca. L’obra s’ha materialitzat seguint l’estètica que caracteritza els murs i les reixes del Parc de Sant Eloi, ja que l’Escola Santa Maria de l’Alba s’ubica en un dels accessos a aquesta zona verda, en concret a la cruïlla dels carrers de Simó Canet i La Pau. Els cursos de La Solana són subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. L’Escola Santa Maria de l’Alba, centre concertat per la Generalitat de Catalunya, també ha estrenat recentment un lavabo adaptat. 
 

A l’acte inaugural assistí l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i el regidor d’Ensenyament, Jaume Ponsarnau.  Comentaris

envia el comentari