Catalunya Diari

L'escola Albert Vives de la Seu recull 400 quilos d'aliments

L'escola Albert Vives de la Seu recull 400 quilos d'aliments| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 L'acte de lliurament s'ha realitzat al mateix Banc dels Aliments per part de dos estudiants en representació d'alumnes d'aquesta escola, acompanyats pel seu director, Isidor Alberich, i la presidenta de l'AMPA, Rosa Ginesta, que han fet a mans tots els aliments que 'ha cagat el Tió' aquest matí al pati de l'escola Albert Vives. Aquest Tió Solidari ha recollit 400 quilos de productes alimentaris com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, entre d'altres, que han estat rebuts per diversos voluntaris d'aquest del projecte aliments per la Solidaritat, així com pel director de Càritas i un dels membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d'Urgell, Lluís Anton Nodar, i de la tinent d'alcalde de l'Ajuntament urgellenc, Anna Vives.
 
 
Tots els centres educatius de la Seu i de l'Alt Urgell fan la seva aportació solidària destinada també al Banc dels Aliments, ens que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques. L'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell va fer dijous el seu lliurament al Banc dels Aliments. Aquest centre va recollir 220 quilos, no només d'aliments bàsics sinó també de productes d'higiene personal i de neteja de la llar. A més, aquesta escola segueix recollint aliments fins a les vacances escolars de Nadal. 
 
 
El Banc dels Aliments està format pel Consorci d'Atenció a les Persones (que conformen l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell), Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja. 


Comentaris

envia el comentari