Catalunya Diari

L'Escola Oficial d'Idiomes de Tàrrega inicia dimarts, dia 1 de setembre, les preinscripcions

L'Escola Oficial d'Idiomes de Tàrrega inicia dimarts, dia 1 de setembre, les preinscripcions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 

L'Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Tàrrega obrirà de l’1 al 4 de setembre el període de preinscripció per al curs 2015-2016. El nou alumnat podrà formalitzar la sol·licitud de forma telemàtica a través del web www.eoitarrega.com o presencialment a l'escola, el divendres 4 de setembre de 08.00 a 14.00 hores.

El sorteig de l’assignació de places es durà a terme el 17 de setembre.
 
L’EOI de Tàrrega imparteix els cicles complets, o sigui de primer a cinquè, d'anglès i francès (nivells bàsic, intermedi i avançat). El centre compta amb 450 places distribuïdes en 10 grups d'anglès (300 alumnes) i 5 de francès (150 alumnes).
 
Desenvolupa la seva activitat acadèmica en mòduls situats vora la plaça del Centenari i l’avinguda d’Ondara, zona que acull diversos serveis educatius. L'EOI és un centre públic d'ensenyament d'idiomes moderns, amb certificacions reconegudes, sota la gestió del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 
D’altra banda, l’Aula de Llengua de Tàrrega també obrirà el dimarts 1 de setembre el període de preinscripció per als cursos inicials i bàsics de català adreçats a persones nouvingudes. La sol·licitud es pot tramitar fins al 4 de setembre a l’Aula de Llengua (Carrer de Les Piques) i del 7 al 9 de setembre al Consell Comarcal de l’Urgell (Carrer d’Agoders). L’Aula de Llengua és una iniciativa del Consorci per la Normalització Lingüística desenvolupada per l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell.


Comentaris

envia el comentari