Catalunya Diari

L'Escola Oficina d'Idiomes oferirà 2n i 4t d'anglès a Solsona el curs vinent

L'Escola Oficina d'Idiomes oferirà 2n i 4t d'anglès a Solsona el curs vinent| Redacció - Fotografia: EOI Manresa

 

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) oferirà els cursos de 2n (nivell A2) i 4t (1r nivell de B2) d'anglès a Solsona el curs vinent, 2016-2017, per a persones a partir de 16 anys. Fa quatre anys que va obrir el Centre Públic Delegat (CPD) de l'EOI de Manresa a la capital del Solsonès. Per informar d'aquesta oferta oficial s'organitza una sessió informativa dilluns vinent, dia 20, a les 20.00 hores a la sala cultural de l'Ajuntament de Solsona. 

  

Les classes són en horari de tarda, de 18.00 a 20.30 hores, dos dies a la setmana i de setembre a juny i es cursen a l'Institut Francesc Ribalta. El preu del curs és d'uns 275 euros l'any. Per optar a estudiar a l'EOI primer cal preinscriure's de l'1 al 5 de setembre per realitzar el test de nivell i seguir el procediment detallat a partir de mitjans de juliol al web www.eoimanresa.cat, a l'apartat corresponent a Solsona.

  

 

  

Per a totes aquelles persones que aspiren a una formació universitària, tenir un nivell d'anglès B2, que es correspon amb el 5è nivell de l'EOI o el First Certificate de Cambridge, és un requisit indispensable per a l'obtenció del títol universitari. Per a la resta de persones, cada vegada es fa més necessari tenir un cert nivell de coneixement de llengües estrangeres, sigui per motius d'oci, culturals o laborals.

Comentaris

envia el comentari