Catalunya Diari

L’escorxador de Balaguer reobre la línia d'oví després d'adaptar-se als estàndards sanitaris

L’escorxador de Balaguer reobre la línia d'oví després d'adaptar-se als estàndards sanitaris| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’escorxador de Balaguer ha reobert la línia d’oví després de set mesos tancada a l’espera d’adaptar-la a la normativa sanitària vigent. Així ho ha avançat aquest dimecres l’alcalde de la localitat, Josep Maria Roigé, qui ha explicat que amb les obres de reforma de l’equipament, actualment en execució, s’ha prioritzat solucionar aquesta mancança. 

Roigé ha recalcat la importància de reobrir aquesta línia per als ramaders i carnissers de la demarcació, ja que "aquest és un escorxador de referència". En aquest sentit, ha explicat que "el tracte i el servei que oferim és molt ben valorat entre aquest col·lectiu perquè és de qualitat i proper".
 
A banda, la instal·lació dóna feina directa i indirecta a moltes famílies. Així, per tal de minimitzar les afectacions als usuaris, l’ajuntament ha optat per compatibilitzar l’execució de les obres de reforma, que es fan de dijous a diumenge, amb el manteniment dels torns de matança, la resta de dies de la setmana. La previsió és que les reformes finalitzin d’aquí un més i mig. 
 
Les obres permetran adaptar l’escorxador a la normativa sanitària actual, fent que la ciutat disposi d’un equipament en condicions, modern i preparat per assumir la demanda dels usuaris, procedents de tota la demarcació i també de la Franja de Ponent. A banda de la línea d’oví, també estan en funcionament les de boví i porcí. 


Comentaris

envia el comentari