Catalunya Diari

L'Espai Actiu de Recerca de Feina de l'Alt Urgell torna a funcionar

L'Espai Actiu de Recerca de Feina de l'Alt Urgell torna a funcionar| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El Servei de Treball de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha tornat a posar en marxa aquest dilluns l'Espai Actiu de Recerca de Feina (EARF) que té com a objectiu facilitar les eines i l'assessorament a totes aquelles persones en situació d'atur que estan intentant reincorporar-se o entrar per primera vegada al mercat laboral, així com a aquelles altres que busquen millor de feina.

Aquest espai d'assessorament laboral funcionarà cada dilluns, de 10.30 a 13.00 hores, a les mateixes instal·lacions de l'Oficina Jove situada a la Seu d'Urgell. A més, a partir del mes de març aquest punt informatiu també s'obrirà a Oliana.
 
A l'EARF s'hi poden trobar diferents recursos i estratègies relacionades amb la recerca efectiva de feina, així com també eines per a la millora de l'ocupabilitat de les persones de la comarca. En aquest servei la persona té a l'abast diferents pautes sobre com fer un currículum, com redactar una carta de presentació o bé com afrontar una entrevista personal. A més a més, s'informarà d'ofertes de feina al territori i es realitzarà un acompanyament individualitzat per la persona dinamitzadora de l'espai amb l'objectiu de facilitar-li l'accés al mercat de treball.
 
Val a dir que aquest espai actiu per ajudar a trobar feina ja va estar en funcionament des del febrer de 2011 fins a l'abril de 2015.


Comentaris

envia el comentari