Catalunya Diari

L’Espai de la Gent Gran de Solsona obrirà només les tardes

L’Espai de la Gent Gran de Solsona obrirà només les tardes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Solsona

 

L’Espai de la Gent Gran de Solsona obrirà només les tardes, de 15.00 a 19.00 hores, de dilluns a dissabte, després de la Festa Major. Aquesta és una decisió del Consell de la Gent Gran, entitat que gestiona aquest equipament municipal, per tal d’ajustar l’horari a la disponibilitat del voluntariat que s’encarrega d’obrir i tancar les instal·lacions.

Aquest nou horari entrarà en vigor a partir del dilluns 14 de setembre i inicialment es preveu mantenir-lo fins a final d’any. D’altra banda, amb motiu de la Festa Major, l’Espai de la Gent Gran tancarà del 6 al 13 de setembre, ambdós inclosos. 
 
Les activitats i funcions de l’Espai de la Gent Gran es traslladaran progressivament al Casal Cívic, tal com va anunciar fa temps l’Ajuntament. Amb tot, el consistori cedeix aquestes instal·lacions al Consell de la Gent Gran mentre no s’hi hagi de fer obres per a futurs usos. De totes maneres, els responsables municipals i d’aquesta entitat tornaran a reunir-se per parlar d’aquest assumpte abans de Nadal. 
 
Paral·lelament, l’Ajuntament disposa d’un primer esborrany de conveni amb la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària per tal que el Casal Cívic obri els caps de setmana en determinats horaris, almenys per als balls quinzenals de la gent gran. De totes maneres, s’ha d’acabar de consensuar ja que la proposta definitiva no està tancada.


Comentaris

envia el comentari