Catalunya Diari

L’espectacle familiar 'Nyam! Un tastet d’òpera', diumenge al Teatre Foment de Juneda

L’espectacle familiar 'Nyam! Un tastet d’òpera', diumenge al Teatre Foment de Juneda| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Juneda

 

El Teatre Foment de Juneda tornarà a acollir aquest diumenge, dia 25 de gener, a partir de les 18.00 hores, un nou espectacle familiar. Serà a càrrec de la companyia Òpera Prima, que presentarà la seva obra 'Nyam! Un tastet d’òpera'. 

Es tracta d’una obra amb encant, que oferirà un tastet d'òpera i deixarà als nens i no tant nens ben bocabadats.
 
L’obra explica la història de la Paulina, una nena a la qual les llaminadures la tornen boja. Un dia s'empassa totes les que la mare li havia comprat per la festa d'aniversari, i acaba amb un mal de panxa horrorós. L'endemà es desperta a l'habitació dels seus somnis: per les parets regalimen muntanyes de dolços i de llaminadures. Aviat, però, descobreix que res és el que sembla: ha anat a parar a ca la Serafina, una senyora extravagant amb molt males intencions. Si la Paulina vol tornar a casa, haurà de fer servir tot el seu enginy.
 
L’espectacle compta amb l’organització de La Xarxa Juneda (Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya), el Grup L’Esclat i l’Ajuntament de Juneda. 


Comentaris

envia el comentari