Catalunya Diari

L'espectacle teatral 'La Venus de les pells' arriba a la Seu d'Urgell

L'espectacle teatral 'La Venus de les pells' arriba a la Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

El muntatge teatral 'La Venus de les Pells' es representarà aquest dijous, dia 15 de desembre, a les 21.00 hores, al Teatre Cinema Guiu de la Seu d'Urgell, interpretat per Joan Hernández i Jessica Casal, sota la direcció d'Alfons Casal.

'La Venus de les Pells', del nord-americà David Ives, és un thriller còmic, àgil, sexy i intel·ligent que ens presenta a Marc Novach, un jove i ambiciós dramaturg que està desesperat perquè no troba l'actriu ideal per encarnar el personatge femení de la seva obra: Vanda Von Dunayev, en una adaptació de 'La Venus de les pells', la novel·la de Leopold Von Sacher-masoch del segle XIX que va donar origen al sadomasoquisme.
 
A l'últim moment apareix la Vanda Jorda, una actriu que curiosament es diu igual que el personatge però que està a anys llum del perfil que el Marc està buscant. Però la Vanda resultarà ser molt més del que sembla. Comença així un joc de poder, de seducció, de miralls, on la realitat i la ficció es barregen, donant lloc a una batalla dialèctica al voltant de l'eterna guerra de sexes on els rols de dominador i dominant encara estan per decidir.
 
Les entrades per assistir a aquesta obra de teatre es poden adquirir per 6 euros de manera anticipada, mentre que a taquilla, el cost serà de 8 euros.


Comentaris

envia el comentari