Catalunya Diari

L'estació de Boí Taüll inicia la temporada de forma continuada carregada de propostes

L'estació de Boí Taüll inicia la temporada de forma continuada carregada de propostes| Laura Biela - Fotografia: Boí Taüll Resort

 

L'estació d'esquí de Boí Taüll Resort iniciarà la temporada 2015/2016 aquest Pont de la Constitució. I ho farà amb un cap de setmana dedicat a l'esquí de debutants i a les activitats en família, oferint una promoció molt especial i atractiva.

El paquet, a partir de 78,50 euros el dia, inclou una nit d'hotel amb esmorzar, el forfet, lloguer de material, classes en grup, spa i una hora gratuïta al Jardí de Neu per als més petits, animació especial, transport a pistes... a més d'una ruta de senderisme guiat pel Resort i la visita a l'Església Romànica de Sant Climent de Taüll.
 
Per aquests dies del Pont de la Constitució, la instal·lació espera poder posar en marxa la zona de debutants, a més de pistes blaves i vermelles. "Es preveu anticicló, però estem molt pendents de la meteorologia dels últims dies", ha explicat Albert Piqué, responsable de Muntanya de Boí Taüll Resort.
 
Els objectius que s'ha marcat aquestes pistes d'esquí per aquesta temporada són: superar 120.000 esquiadors; assolir 126 dies d'esquí durant la temporada; superar les 105.000 pernoctacions; mantenir els nivells de qualitat per sobre del 8,3 sobre 10; superar els 1.500 esquiadors de Lleida amb el servei d'Esquí Bus; i consolidar l'esquiador de proximitat i el lligam de Boí Taüll Resort amb la zona de Lleida. "Esperem que el temps ens permeti aconseguir aquests objectius", ha explicat David Rey, director comercial de l'estació.
 
Activitats programades
Boí Taüll Resort ha preparat per aquest hivern diverses activitats. Destaca la pista de patinatge sobre gel, de 200 metres quadrats, que s'instal·larà des del 24 de desembre i fins a finals de febrer, aportant un nou atractiu a les activitats d'après-ski del Resort. El preu serà de 5 euros, que inclourà el lloguer de patins. "No descartem allargar-la fins a final de temporada si funciona", explica Rey.
 
També destaquen festes com la d'inici de la temporada (5 i 6 de desembre) o la del Dia Internacional de la Muntanya (12 i 13 de desembre). A més d'accions especials per als més petit, com la New Kinds on the Snow del 3 de gener o els caps de setmana infantils.
 
L'estació segueix apostant alhora per l'animació especial durant els dies festius, com l'arribada del Pare Noel, la dels Reixos, Cap d'Any, Carnaval, Sant Valentí... o la ja tradicional baixada de torxes del 28 de desembre.
 
Les competicions continuaran aquesta temporada. Destaquen la Mamouth Contest (6 i 7 de febrer), el Campionat d'Interclubs GER (20 i 21 de febrer), la Carrera Inclusiva i el Festival In Eleven (5 i 6 de març) o la Copa de Catalunya d'Esquí de Muntanya per equips (12 i 13 de març).
 
Sense oblidar les esquiades com la de Ràdio Flaix FM (del 18 al 20 de desembre), la de Ràdio Flaixbac (del 15 al 17 de gener) i/o la nova esquiada del diari Sport (del 26 al 28 de febrer).


Comentaris

envia el comentari