Catalunya Diari

L'estació de Tavascan inicia la reparació de la pilona malmesa per una allau a l'hivern

L'estació de Tavascan inicia la reparació de la pilona malmesa per una allau a l'hivern| Redacció - Fotografia: Tavascan

Diversos operaris de l’empresa especialitzada en la reparació d’infraestructures de neu han començat aquest divendres els treballs de desmuntatge de la pilona malmesa a l’estació de Tavascan. De forma escalonada, s’han enretirat les diverses peces i elements d’aquesta pilona que ara serà substituïda per una de nova en perfectes condicions.

D’aquesta manera, comencen formalment els treballs de reparació del telecadira; unes obres que es faran en diverses fases i que està previst que es perllonguin fins el proper mes de setembre.

Cal recordar que el passat febrer, una allau provocada, seguint tots els estàndard de seguretat i realitzant el PIDA, va malmetre el telecadira arran de la gran quantitat de neu acumulada a la zona.

Un cop es va poder accedir en perfectes condicions al terreny durant la primavera, quan ja no quedava neu, es va establir el protocol d’actuació i es van poder fixar els paràmetres de reparació que s’han iniciat formalment aquesta mateixa setmana.


Comentaris

envia el comentari