Catalunya Diari

L'estació de Tavascan inicia la venda de forfaits de temporada

L'estació de Tavascan inicia la venda de forfaits de temporada| Redacció - Fotografia: Tavascan

 

L’estació d’alta muntanya de Tavascan inicia oficialment la temporada amb la posada a la venda dels forfaits tant d’esquí nòrdic com d’alpí. Enguany, Tavascan impulsarà una política important d’ofertes i descomptes per continuar amb el cicle ascendents de visitants que va haver-hi la temporada passada. 

En aquest inici de la posada a la venda de forfaits, per exemple, els usuaris més primerencs gaudiran de descomptes molt destacats que possibilitaran que els respectius forfaits estiguin a l’abast de totes les butxaques.
 
Per exemple, el forfait de temporada d’esquí alpí gaudeix, fins el 30 de novembre, d’un descompte del 30%. Això fa que se situï a un preu molt econòmic de tan sols 126 euros en la modalitat adulta i de 88 en l’infantil (fins a 12 anys). A més, i en consonància amb aquesta iniciativa d’avantatges, les persones que adquireixin ara el forfait de temporada també gaudiran d’un dia gratuït de raquetes, un dia de nòrdic també gratuït, 50% de rebaixa en el lloguer del material...
 
En la modalitat de forfait de temporada d’esquí nòrdic els descomptes també són importants ja que hi ha una rebaixa del 20%, quedant el preu de forfait a 88 euros pels adults i 44 l’infantil (fins a 12 anys). Cal destacar que el forfait de nòrdic està dins l’oferta de les estacions adherides a 'Tot nòrdic' la qual cosa fa que els usuaris del forfait puguin esquiar indistintament tant a Tavascan com a Aransa, Lles de Cerdanya, Guils Fontanera, Sant Joan de L’erm, Tuxen-La Vansa, i, Virós-Vall Ferrera. Aquest forfait també gaudeix d’altres bonificacions (50% de descompte en estacions andorranes i franceses) i, com a novetat, si es compra des de Tavascan, els usuaris reben el forfait còmodament a casa seva.
 
Totes aquestes promocions es poden adquirir de forma fàcil i ràpida a través del renovat web oficial de Tavascan. Una renovació que fa molt còmoda i intuïtiva, tant la compra dels forfaits des del web, com el fet d’informar-se de l’estat de les pistes o, entre altres possibilitats, interactuar amb els responsables de l’estació accedint a les diferents xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari