Catalunya Diari

L'estació d'esquí de Port Ainé acull el II Crono Rialp Matxicots

L'estació d'esquí de Port Ainé acull el II Crono Rialp Matxicots| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Rialp

 Aquesta ha estat una cursa nocturna, en la que s’han disputat dos modalitats, una amb esquis de muntanya i l’altra amb raquetes dins la delimitació de dos traçats:
- El 1er traçat amb esquis de muntanya i raquetes des de la cota 1.650 (pàrquing de l'estació) fins a la cota 2.350 a 100 metres del Pic de l’Orri.  
 
- El 2on traçat ha estat una sortida popular de raquetes des de la cota 2.000 davant del Hotel fins a la cota 2.350.
 
L’ascens per ambdós traçats han comptat amb una neu fantàstica, un espectacle en el que s'ha pogut gaudir d’un entorn de nit màgica, enmig d’un preciós indret entre pins, neu i cel. El nombre total de participants ha estat de 90 inscrits i afegint els acompanyants i col.laboradors s’ha superat als 250.
 
Les opinions recollides han estat molt positives: bon recorregut ,bona de seguretat en tot el recoregut  i  bona organització en general. Per el que als participants ja tenen moltíssimes ganes de tornar a repetir.
 
L'activitat ha comptat amb la participació d'Agustí Roc i Amador, esquiador i corredor de muntanya que ha estat tres cops campió del món de curses de muntanya, anys 2002, 2003 i 2004, campió d'Europa , l'any 2005 i d'Espanya, dels anys 2005 al 2007.


Comentaris

envia el comentari