Catalunya Diari

L’Estel de Balaguer inaugura la seva nova seu amb el suport de la Diputació de Lleida

L’Estel de Balaguer inaugura la seva nova seu amb el suport de la Diputació de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 

L’Associació Estel de Balaguer ha inaugurat aquest dimecres les seves renovades instal·lacions, un projecte que ha comptat amb el suport econòmic de la Diputació de Lleida. Amb l’ampliació de la seva seu, que ha comptat amb una subvenció de més de 6.600 euros de la corporació lleidatana, es dobla el número de places fins a la vuitantena, donant així un millor servei a tots els seus usuaris.

A la presentació hi han participat l’alcalde de la capital de la Noguera, Josep Maria Roigé; la diputada Maria Antònia Pubill i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, entre d’altres autoritats.
 
Roigé ha destacat que “avui és un dia gran per a tot el territori perquè a Balaguer posem la que denominem com a Q de qualitat en un aspecte molt sensible com són les persones amb discapacitat intel·lectual. Hem de donar les gràcies a totes les persones que treballen dia rere dia a l’Estel i hem de continuar treballant tots junts per donar el suport necessari a les persones que més ho necessiten”.
 
Per la seva banda, la diputada Maria Antònia Pubill ha afirmat que “les comarques de Lleida han d’estar molt satisfetes per aquesta ampliació, que dóna cabuda a un gran nombre de persones de tot el nostre territori. Ara, aquestes persones tenen millors oportunitats de ser autònomes i de sentir que estan treballant per la societat en la que viuen”.  
 
L’ampliació permet als usuaris gaudir de sis sales de treball, sales de reunions, un gimnàs adaptat, menjador i un pati que evita fer activitats en l’exterior amb l’obligació d’haver d’abandonar la seu. Està previst que el primer pis aculli, en un futur, una residència d’avis.


Comentaris

envia el comentari